Gi din julegave videre!

Kjenner du noen som har «alt»? Gi en julegave i år med mening. Bøker og leker til barnehager i Sør-Afrika. Du får et kort du kan gi videre. 

Gi gaven din i dag

Barn fra fattige hjem i Sør-Afrika har verken leker, bøker eller voksne med tid og energi til å stimulere dem. Barnehagen er deres eneste arena med lek og læring.

Selv om personalet i barnehagen gjør sitt beste, strever de med det faktum at også barnehagen mangler mye av leker, bøker og annet materiale.

Hvordan hjelpe

Impande har klargjort egnede julegaver i ulike prisklasser beregnet til barnehager. Alle pakkene er beregnet til 20 barn. Lekene er av solid materiale, og de er i tillegg egnet til opplæring i språk og matematikk.

Gavene

  • kr 500 gir 5 bøker på Zulu eller Xhosa
  • kr 1000 gir 5 puslespill og 2 bokser med legoklosser

  • kr 2000 gir 5 bøker, 5 puslespill, 2 bokser med legoklosser, 2 sett med store perler og snorer, 2 sett (puttebrett) innpasnigsspill med ulike geometriske former, 5 plater til å tre lisser gjennom hull og 4 erteposer.

Du kan gi din julegave ved å gjøre kjøpe i nettbutikken ovenfor. Du får tilsendt et julekort du kan laste ned. Du kan også benytte Impandes Vippsnummer: 28 865 eller bankkonto 1201 51 98 085.

Merk betalingen Julegave og sende epost til [email protected], slik at vi får sendt deg et digitalt Takkekort tilbake!