Dette er Martin Gambushe

Martin hadde akkurat fullført sin grunnskoleutdanning ved Mthusi ungdomsskole da han i 2017 ble tatt ombord på båt som dekksmann for det norske selskapet Klaveness, gjennom Impandes rekruttering. Etter hans første par turer hadde han fått ordentlig smaken på livet på sjøen, og meldte seg opp som student ved Durban Teknologiske Universitet, og satte igang med maritime studier. Det første året hans der fikk han stipend gjennom Impandes utdanningsfond før han fikk statlig stipend de siste to årene. Nå er han uteksaminert og er etter mye hardt arbeid på skolebenken tilbake ombord for Klaveness – denne gang med en offisers distinksjoner på skuldrene som dekkskadett. Gratulerer til Martin, gratulerer til Klaveness, og til dere som gir støtte til utdanningsfondet: Tusen takk, og high five!