Når vannet gjør skade

Som mange av dere har fått med dere, kom det svært mye nedbør i KwaZulu-Natal og Eastern Cape i april måned. All denne nedbøren

Over 450 mennesker er bekreftet omkommet, mange er savnet og hus har blitt flyttet flere meter. Effekten av flommen i KwaZulu-Natal blir stadig tydeligere for oss, og fortsatt er ikke alle savnede funnet.  Vi møtte Pinky som mistet fire familiemedlemmer til flommen i tillegg til at barnehagen hun driver mistet grunnen den stod på, og nå står igjen som et ubrukelig skur. I filmen under viser Brian Liggett, vår direktør i Sør-Afrika litt av skadene han bevitnet. Han snakker også med Pinky, som tydelig var i sjokk av det hun hadde opplevd og utfordringene foran henne.
Impande er allerede igang med arbeidet for å restaurere og reparere noen av skadene på barnehager i lokalområdet, men arbeidet er omfattende, og vi trenger din hjelp. VIPPS ditt bidrag til 28865, og merk gjerne med «Pinky», så vi kan hjelpe der det trengs!