Ethembeni barnehage

Sponset av Kinland AS

Status: Forrige uke fikk Impande Norge bli med ut å treffe den flotte gjengen i Ethembeni barnehage. De gikk da igang med å jevne ut området hvor den nye barnehagen skal stå. Lederen uttrykte med gestikulering, smil og ord hvor takknemlig hun var for bidraget fra Norge. Dette vil gjøre det mulig for henne å gjennomføre rikere dager for de 54 barna! I dag jobber hun ut fra en garasje. Alt av utstyr og spor av barnehagen ryddes bort etter bruk, så garasjen igjen kan brukes til biler, og de har heller ikke tilgang på eget toalett. De ansatte har allerede deltatt på flere av Impandes kurs, og ser dermed desto mer frem til å kunne ha mer boltreplass for lek og læring! De skal attpåtil få egne toaletter samt vanntank á 5000 liter på egen tomt, takket være Kinland!

 

Siden forrige uke, har bygget begynt å ta form, se bare her:

Ethembeni barnehage - på vei opp!

Inkanyezi 

Sponset av Anna Jebsens Minde 

Status: Også hit fikk Impande Norge komme på befaring forrige uke. Som bildet viser, er malingen på plass, men gulvet var ennå ikke helt tørt nok til å flytte inn. Det er det derimot nå, og de 34 barna kan nå begynne å komme hit. Toalettene er på plass, og vanntanken er operativ. De voksne som i noen få dager til tar imot barna i den runde «Rondavel» gleder seg veldig til å ta det nye huset i bruk!

 Før                                                                     Nå
A picture containing sky, outdoor Description automatically generated