Barnehagen Toddlers of Hope ble startet av Connie i 2014. Barnehagen opererte lenge under svært enkle forhold og trengte sårt en utvidelse og oppgradering.

Godt samarbeid

Etter mye planlegging og designarbeid ble Toddlers of Hopes nye fasiliteter åpnet i februar i år. Dette er et resultat av godt samarbeid med Norlandia og NAG (Network Action Group), og Toddlers of Hope er en av de første barnehagene som Norlandia har stått bak.

Nå kan barna flytte inn i et flott og trygt bygg på et uteområde med nye og utfordrende lekeapparater slik at de også blir stimulert utenfor klasserommet.

På bildet under ser dere Connie under treet hvor hun først startet barnehagen. På bildet til høyre er det flotte, nye bygget.

Nytt bygg og lekeplass

I tillegg til bygningen og tilrettelegging av uteplassen ble også uteplassen utstyrt med lekestativ slik at barna også skal kunne utfolde seg utendørs. Dette var den første piloten på NAGs standard for utforming av lekeplasser.

Her kan barna leker med vann og sand og utforsker struktur og mengde. Vevetavlen stimulerer til samarbeid og koordinasjon, og aktivitetstavlen hjelper barna med å lære hvordan man lukker/åpner ved å dytte, dra, gli og løsne ting. Dette er fint for finmotorikken. Kuben fungerer som et krypinn hvor barna kan gjemme seg og tilbringe tid med venner.

En spesiell takk til Norlandia som gjorde dette mulig.