Er du klar til å ta en utfordring?

Du, din familie eller den organisasjon du er med i kan bidra til å gjøre en forskjell i disse barnas liv!

96 % av midlene når fram til grasrota i alt Impande-arbeid!

1. Hjelp de 49 barna og tre voksne i Dumeni!

I fire år har barn og voksne møtt opp i skuret som vist på bildet for mange timer sammen. Det siste året har de nytt godt av tilgang på rent vann via en vanntank installert av Impande, men bare et hull i bakken utgjør den svært enkle utedoen som de alle deler. De voksne har deltatt på noen LEGO og lekekurs i regi av Impande, men ønsker gjerne mer utdanning! Her er det med andre ord behov for mye; et solid og trygt bygg, toaletter som kan skylles ned, lekeplass samt videre utdanning av de voksne frivillige. For å komme videre trenger vi flere midler og hjelp fra deg og dine!

Hele prosjektet koster NOK 290.000, men kan deles opp til å dekke henholdsvis bygg, lekeplass, toaletter eller utdanning. Hvert bidrag hjelper!

2. Gi disse 42 barna et verdig oppholdssted!

42 barn møter daglig opp i skuret som utgjør Douglas barnehage. De har ett «pit-toilet», som er en utedo bestående av et hull i bakken. De to frivillige voksne har fått noe kursing, og barna har noen legoklosser de kan leke med. Ellers har de lite. Altfor lite. Ditt bidrag kan støtte vårt arbeid for å gi dem et solid bygg,  gjerde og port. De får rent vann på egen tomt, to toaletter, lekeplass og utstyr som bøker og leker inne. Dersom vi får inn hele beløpet sørger vi for at de to frivillige også får kursing og støtte gjennom et helt år, slik at de er bedre rustet til å løfte og utvikle barna. Hva sier du? Vil du være med å gi en gave som redder liv?

Hele prosjektet koster NOK 306.000

 

3. Barna i Inkanyezi trenger lekeplass!

40 barn trenger et sted å boltre seg på ute. Det vil si, de har allerede et sted, men mangler utstyr. For at barn skal utvikle sine motoriske evner, trenger de noe å bryne seg på. Klatring, hopping, balansering og mere til. Alt dette ønsker vi å gi dem!

Hele prosjektet koster NOK 36.000

Jeg vil bidra!