Årets innsamling i barnehagene gikk til utstyr og materiell til barnehagene i Sør-Afrika 

Mange av barnehagene vi jobber med i Sør-Afrika har lite eller ikke noe utstyr. Vi vet at leker og bøker er viktige ressurser for læring og utvikling, og derfor var dette fokus for årets innsamling i Impande partner-barnehager.

Kreativiteten er imponerende

Det er vanskelig å både holde følge med, og komme på alt som er gjort ute i innsamling, men noe vet vi. Barna har bakt, løpt, hoppet, pantet, holdt kunstutstilling, gått på ski og holdt show. Dette har alltid også involvert dedikerte voksne som heier frem initiativ og gjennomføring.

 Resultatet

Det er med stor respekt for jobben som er gjort og ekte takknemlighet vi nå har gleden av å fortelle at vi har tatt ny rekord i årets innsamling. Barna har samlet inn over 160.000 kroner til arbeidet i Sør-Afrika! Når vi slår det sammen med det enkeltbarnehager har klart å samle inn utenfor kampanjeperioden vil dette dekke innkjøp av utstyr som er en barnehage verdig til seks barnehager!

 Takk

I forkant av årets innsamling var jeg  så heldig at jeg fikk besøke nesten 40 av disse barnehagene som hjelper oss i vårt arbeid. Det er så motiverende å dele idéer med flinke pedagoger, engasjerte avdelingsledere og nysgjerrige barn. Jeg gleder meg allerede til neste år og videre samarbeid både med barn og voksne. Med deres engasjement får vi gjort så utrolig mye bra, tusen takk!

 

High five fra Andrea Lothe

daglig leder